Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Ivory Coast (CIV)

Flag CIV
Бр.Турнирпоследно ажурирање
12017 CIV Team Chess Invitational 17 Денови 15 Часови
22017 CIV INVITATIONAL RAPIDS 20 Денови 7 Часови
32017 Cote dIvoire Team Chess Invitational 20 Денови 11 Часови
42017 Cote dIvoire Team Chess Invitational 23 Денови
5OPEN D'ECHECS 2017 ESCA_SENIORS 99 Денови
6OPEN D'ECHECS 2017 ESCA_JUNIORS 99 Денови 9 Часови
7Blitz de l'Indépendance de Côte d'Ivoire, 1ere édition_Aout 2017 104 Денови 14 Часови
8TOURNOI INTERNE RESEAU DE MAT, AOUT 2017 106 Денови 9 Часови
9Tournoi Fermé RESEAU DE MAT Juillet 2017 141 Денови 9 Часови
Advertisement