Избор на федерација    ECU Logo

Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Malawi (MAW)

Flag MAW
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1MDINA CHESS CHESS CHAMPIONSHIP 2017 25 Денови 6 Часови
2MDINA CHESS CHAMPS LADIES 2017 26 Денови 3 Часови
3MDINA CHESS CHAMPS LADIES 2017 27 Денови
4MDINA CHESS CHAMPS LADIES 2017 27 Денови 3 Часови
5MPILO CHALLENGE 31 Денови 1 Часови
6MPILO CHALLENGE 54 Денови 4 Часови
7Mayeso & Muleso 2017 55 Денови 17 Часови
8Mayeso & Muleso Women 2017 73 Денови 18 Часови
9SRCL MAY 2017 84 Денови 10 Часови
10SRCL MAY 2017 85 Денови
11MDINA QUALIFIERS SCL 2017 98 Денови 8 Часови
12Second Quarter Stain Mtuwa Open 160 Денови 2 Часови
13SRCL April 2017 Open 171 Денови 5 Часови
14SRCL OPEN 187 Денови 3 Часови
15CENTRAL REGION RAPID CHESS RAPID 223 Денови 1 Часови
16STITCHES BOTIQUE JANUARY 2017 223 Денови 8 Часови
17Stain Mtuwa Inaugural 249 Денови 3 Часови
18SOUTHERN RAPID CHAMPIONSHIP 264 Денови 22 Часови
19KUMUDZI CLUB CHESS CHAMPS 2016 279 Денови
20Kumudzi Eco-Learning Centre Club Championship - North 287 Денови 22 Часови
212016 MDINA MALAWI OPEN 397 Денови
22Mzuzu Challenge 411 Денови 6 Часови
23Kolifaya ya Mdina 425 Денови 1 Часови
242016 NATIONAL BOYS 482 Денови 1 Часови
252016 JUNIOR NATIONAL CHAMPIONSHIP girls 484 Денови 5 Часови
26SCL BAKU QUALIFIERS 484 Денови 6 Часови
272016 PRESIDENTIAL OLYMPIAD 493 Денови 4 Часови
28Joint Presidential & Olympiad Qualifier 2016 537 Денови 3 Часови
29Chibanja Challengers 648 Денови 7 Часови
302015 NATIONAL YOUTH CHESS FINALS 18G 677 Денови 1 Часови
312015 NATIONAL YOUTH QUALIFIER 18B 677 Денови 2 Часови
322015 NATIONAL YOUTH FINALS 16 B 677 Денови 2 Часови
332015 NATIONAL YOUTH FINALS 16G 677 Денови 2 Часови
342015 NATIONAL YOUTH FINALS 14B 677 Денови 2 Часови
352015 NATIONAL CHESS YOUTH FINALS 14 G 677 Денови 2 Часови
362015 NATIONAL CHESS YOUTH FINALS 677 Денови 2 Часови
372015 NATIONAL YOUTH FINALS 10G 677 Денови 2 Часови
382015 NATIONAL YOUTH FINALS 10B 677 Денови 2 Часови
392015 FINESSE TEAM SCHOOL TOURNEY 684 Денови 14 Часови
40Ilala Crest Challengers 727 Денови
41blitz 727 Денови 1 Часови
42Ilala Crest Open 732 Денови 1 Часови
43Paul & Mike Match 733 Денови 1 Часови
44Ilala Crest Aug Open 752 Денови 20 Часови
45Challengers Cup 767 Денови 19 Часови
46Challengers Blitz 789 Денови 20 Часови
47President blitz 06 817 Денови 23 Часови
48Paul & Mike Qualifiers - Central 836 Денови 23 Часови
49Paul & Mike Qualifiers - North 837 Денови 21 Часови
50PIS Qualifiers - North (Boys) 2015 853 Денови 1 Часови
Advertisement