Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Zambia (ZAM)

Flag ZAM
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1LCLA Mukubulo Open Chess Championships - Open Section 1 Денови 20 Часови
2LCLA Mukubulo Open Chess Championships - Second Phase Trials Men's Section 2 Денови 6 Часови
3LCLA Mukubulo Open Chess Championships - Second Phase Trials Women's Section 5 Денови 19 Часови
42017 African Amateur Chess Championships - Women U2300 5 Денови 20 Часови
52017 African Amateur Chess Championships - Women U2000 5 Денови 20 Часови
62017 African Amateur Chess Championships - Women U1700 5 Денови 20 Часови
72017 African Amateur Chess Championships - Open U2300 5 Денови 20 Часови
82017 African Amateur Chess Championships - Open U2000 5 Денови 20 Часови
92017 African Amateur Chess Championships - Open U1700 5 Денови 20 Часови
10The Chairman's Copperbelt Closed Chess Tournament 42 Денови 4 Часови
112018 Henry Sinkala Annual Chess Tournament 45 Денови 5 Часови
12LPCA NATIONAL TEAM TRIALS 53 Денови 6 Часови
13Luapula Closed Chess Tournament 53 Денови 8 Часови
14Nkwazi closed invitational tournament 59 Денови 5 Часови
15CCLA Mukubulo Open Chess Championships - Open Section 73 Денови 14 Часови
16CCLA Mukubulo Open Chess Championships - Women Section 74 Денови 3 Часови
17CCLA Mukubulo Open Chess Championships - Elite Section 74 Денови 3 Часови
182017 Lusaka Province Chess Association - League 81 Денови 6 Часови
19RUFARO ELITE ROUND ROBIN-(Luanshya 2017) 81 Денови 6 Часови
20RUFARO CHESS CLUB LEAGUE-2017 (Luanshya) 81 Денови 6 Часови
21LPCA MUKUBULO BLITZ 88 Денови 3 Часови
22LPCA Mukubulo Open Chess Tournament - U 16 Section 88 Денови 7 Часови
23LPCA Mukubulo Open Chess Tournament - Women Section 88 Денови 7 Часови
24LPCA Mukubulo Open Chess Tournament - Elite Section 88 Денови 7 Часови
25LPCA Mukubulo Open Chess Tournament - Open Section 88 Денови 7 Часови
26Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - GM Norm 120 Денови 4 Часови
27Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - Open Section 122 Денови 5 Часови
28Henry Chilufya Memorial Chess Tournament - Women Section 122 Денови 6 Часови
299th LPCA Blitz Tournament (23 September 2017) 151 Денови 15 Часови
308th LPCA Blitz Tournament (16 September 2017) 159 Денови 5 Часови
31ZONE 3 RAPID CHESS TOURNAMENT 159 Денови 8 Часови
326th LPCA Blitz Tournament (01 September 2017) 173 Денови 6 Часови
33Luapula Open Chess Tournament - August 2017 186 Денови 9 Часови
344th LPCA Blitz Tournament I(12 August 2017) 193 Денови 13 Часови
35Copperbelt Closed Monthly Tournament July 2017 198 Денови 10 Часови
36Boot Camp Luapula Preparatory Tournament 199 Денови 9 Часови
37Luapula Open Chess Tournament 209 Денови 5 Часови
38LPCA Blitz Tournament I(July) 214 Денови 23 Часови
39HKS Heroes and Unity Rufaro Tournament 234 Денови 2 Часови
40Zone 4.3 Open Tournament 240 Денови 2 Часови
412017 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Open Section 250 Денови 8 Часови
422017 Zone 4.3 Individual Chess Championships - Women Section 250 Денови 8 Часови
43Rufaro Braii Chess Tournament 263 Денови 1 Часови
44COPPERBELT CLOSED MONTHLY CHESS TOURNAMENT- April 2017 278 Денови 4 Часови
452017 Zambia Open Chess Championship - Masters Section 299 Денови 17 Часови
462017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 17 Girls 312 Денови 12 Часови
472017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 17 Boys 312 Денови 12 Часови
482017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 13 Girls 312 Денови 13 Часови
492017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Under 13 Boys 312 Денови 14 Часови
502017 Inter Provincial Schools Chess Championships - Girls SEN 313 Денови 6 Часови