Festivalul de sah Pro Logos Buzau, sah rapid, seniori si juniori

последно ажурирање20.09.2017 20:43:30, Creator/Last Upload: romanian chess federation (licence 22)

Избор на параметри покажите податоци за турнирот, Link tournament to the tournament calendar
ЛистиСтартна ранг листа, Список на играчи по азбучен ред, Податоци за федерациите, Партиите и Титулите-статистики, Распоред
Префрли во Excel и печатиЛиста за печатење, Експортирај во Excel (.xls), Експортирај во Excel (.xlsx), Префрли во PDF-фајл
Advertisement
Advertisement